Detachering

Bent u op zoek naar een vaste of tijdelijke medewerker, dan is detachering voor u een mogelijkheid. Axient neemt als detacheringsbureau de werknemer voor u in dienst en leent deze uit aan uw organisatie.

Wanneer u ICT-personeel zoekt op detacheringsbasis dan is Axient dé partij die u kan helpen. Door onze kennis van ICT en personeelsbemiddeling te combineren, kunnen wij een functie invullen vanuit de technische én persoonlijke kant. De werknemer kan tijdens de detacheringsperiode rekenen op coaching en begeleiding op basis van onze expertise in de ICT.

Detacheren kan op projectbasis. U huurt dan tijdelijk een werknemer in die uw organisatie ondersteunt tijdens een project. Op deze manier kunt u bezettingsproblemen bij een project op een flexibele manier oplossen. Een andere mogelijkheid is dat u op zoek bent naar een vaste medewerker. Deze kunt u eerst een half jaar op detacheringsbasis via Axient inlenen voordat u hem of haar een contract aanbiedt. U heeft dan een half jaar de tijd om te beoordelen of de kandidaat echt binnen de organisatie en functie past.

Jr. Testers of die het graag willen worden!
Onze opdrachtgever is een leverancier van oplossingen en tijdelijk capaciteit op....
ICT Professionals gezocht!
  • Zit je niet op je plaats?
  • Moet je te ver rijden ?
  • ....
Java Software Developer

Voor wie
Onze klant is een leverancier van kennis en kunde op het ....
Bekijk alle vacatures
Homepage Sitemap Spelregels Privacy beleid Klachtenregeling