Vacature ICT Professionals gezocht!


Standplaats: Noord-Nederland

Omschrijving:
  • Zit je niet op je plaats?
  • Moet je te ver rijden ?
  • Ben je moe van de detachering?
  • Zoek je een nieuwe uitdaging?
  • Of zoek je gewoon naar werk?


Wij hebben banen voor IT professionals op allerlei gebieden en disciplines zoals Java- Oracle-, .Net specialisten, software ontwikkelaars, netwerk/systeembeheerders etc. Door ons netwerk en de vele opdrachtgevers kunnen we heel gericht een (vaste) baan voor je vinden. Wij gaan op zoek voor jou!!!!

Werkzaamheden
Ben jij op zoek naar een leuke baan in de ICT die bij je past? Axient heeft diverse vacatures openstaan die wellicht aansluiten bij jouw wensen en eisen.

Wij zijn gespecialiseerd in ICT en het werven van personeel. Hierdoor kunnen wij precies inschatten of jij past bij een organisatie en functie. Op onze website kan je de openstaande vacatures vinden. Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar ICT-specialisten voor diverse latent zoekende organisaties.

Wanneer wij een geschikte vacature voor jou hebben of krijgen, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek willen we jou graag leren kennen en horen wat je wil en kan. Op deze manier krijgen wij een duidelijk beeld van jou. Bij een match stellen we je, in overleg, voor bij de geselecteerde werkgever(s) en begeleiden je gedurende het gehele sollicitatietraject. Wanneer je hulp of tips nodig hebt bij het solliciteren, bieden we je daarbij de helpende hand.

Functie Eisen:
  • HBO-werk en denkniveau;
  • Bijvoorkeur in bezit van rijbewijs;


Dienstverband:
Het betreft meestal een full-time baan met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren (o.v.v. referentie) :


Wil je meer informatie?

Neem dan contact op met Dhr. H.J. Wouda op 050 579 09 94 of stuur je CV en motivatie in Word formaat o.v.v. referentie V17-131 t.a.v. de heer H.J. Wouda naar groningen@axient.nl.


Referentie: V17-131

Reactie per mail: groningen@axient.nl

Homepage Oorbellen Sitemap Spelregels Privacy beleid Oorclips Klachtenregeling