Vacature Jr. Testers of die het graag willen worden!


Standplaats: Noord Nederland

Omschrijving:
Onze opdrachtgever is een leverancier van oplossingen en tijdelijk capaciteit op het gebied van testen, Informatieanalyse en business consultancy. Zij biedt een prettige werkomgeving waarbij openheid centraal staat.

Werken bij onze opdrachtgever is meer dan alleen maar weggezet worden in opdrachten bij klanten. Ook bij haar vindt het grootste gedeelte van de werkzaamheden plaats op de locatie van de klant. Toch doet zij er alles aan om een band te creëren met en tussen de collega’s. Dit gebeurt bijvoorbeeld door het organiseren van 9 personeelsbijeenkomsten per jaar, die elke keer weer een andere insteek hebben. Maar dit gebeurt ook door collega’s te betrekken bij nieuwe ontwikkelingen in het vak maar zeker ook bij nieuwe ontwikkelingen binnen de de organisatie. Bij haar is alles bespreekbaar en als je met de juiste argumenten komt, is ook alles mogelijk.

Onze opdrachtgever heeft als uitgangspunt dat een collega die plezier heeft in zijn werk, beter functioneert. Daarom heb je als collega altijd inspraak in de opdracht, waarbij zelfs na de intake die keuze nog gemaakt kan worden. Ook in de ontwikkeling van de collega’s focussen zij zich op de competenties die een collega heeft i.p.v. op de competenties die hij of zij mist. Daarnaast kenmerkt zij zich door een persoonlijke benadering.

Functie omschrijving:
Als een junior tester krijg je een gedegen opleiding die je afrond met een ISTQB certificering. Je zal de eerste maanden al dan niet samen met een collega coach worden ingezet bij de klanten van onze opdrachtgever. Je krijgt opdrachten op het snijvlak van business en IT, waar jij de kwaliteit van de opgeleverde applicaties verifieert en de resultaten teruggeeft aan de business.

Heb je geen ervaring als tester maar wel een HBO of universitaire (technische, Wis, Na etc.) opleiding reageer dan ook. Schoolverlater en op zoek naar je eerste baan, Welkom!

Functie Eisen:
  • Afgeronde (bij voorkeur technische) HBO/WO opleiding;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift;
  • Communicatief vaarding;
  • Ervaring met programmeertalen is een pre (vb: java, C#, PhP).

En verder:
  • Klantgericht;
  • Resultaatgericht;
  • Analytisch vermogen;
  • Gevoel voor details;
  • Conceptueel vermogen;
  • Planmatig en organisatievermogen.


Dienstverband:
Het betreft een vaste aanstelling bij onze opdrachtgever met een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Binnen deze organisatie is er veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Solliciteren (o.v.v. referentie) :
Ben je geïnteresseerd?

U kunt uw reacties richten aan de H.J. Wouda met bijsluiting van uw CV en motivatie in Word o.v.v. referentie V17-129. Reacties uitsluitend per e-mail aan groningen@axient.nl.

Referentie: V17-129

Reactie per mail: groningen@axient.nl

Homepage Oorbellen Sitemap Spelregels Privacy beleid Oorclips Klachtenregeling