Vacature Javascript Developer


Standplaats: Emmeloord

Omschrijving:
Bij onze opdrachtgever ben je verantwoordelijk voor goed werkende scripting, gebouwd in ons cloud platform . Je vindt het een uitdaging bedrijfsprocessen samen met onze consultants te bouwen en de kwaliteit hiervan te garanderen middels automatisch testen. Het zien van kansen om met scripting huidige processen te optimaliseren is één van je kernkwaliteiten. Daarnaast werk je zorgvuldig en lever je graag kwaliteit.

Zij hebben een nieuw platform waarmee je bedrijfsprocessen kan modelleren en is gemaakt met de nieuwste technieken. Jouw rol als developer is om de niet modelleerbare inrichting te ontwikkelen en hiervoor automatische testscripts te bouwen.

Functie Eisen:
  • Een afgeronde technische HBO of WO opleiding;
  • Kennis van javascript;
  • Uitstekende kennis Nederlandse en Engelse taal;
  • Minimaal drie jaar werkervaring in een vergelijkbare functie of je bent een jong talent en deze omschrijving spreekt je enorm aan;
  • Je bent op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen en begrijpt hoe deze ingezet kunnen worden .


Dienstverband:
Onze opdrachtgever biedt marktconforme arbeidsvoorwaarden. Zij is constant aan het groeien. Ben jij dat ook, dan kan zij je uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden bieden. Ivm de veiligheidseisen is het overleggen van een persoonlijke Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in het arbeidsvoorwaardengesprek verplicht.

Solliciteren (o.v.v. referentie) :
Wil je meer informatie?

Neem dan contact op met Dhr. H.J. Wouda op 050 579 09 94 of stuur je CV en motivatie in Word formaat o.v.v. referentie V17-117 t.a.v. de heer H.J. Wouda naar groningen@axient.nl.


Referentie: V17-117

Reactie per mail: groningen@axient.nl

Homepage Oorbellen Sitemap Spelregels Privacy beleid Oorclips Klachtenregeling